Направете си бърза регистрация през секцията Запазване на час!

🔬   Модерна апаратура

Модерна Апаратура и Оборудване

В Дентално студио „Д-р Мери Маринова “ ние сме горди с това, че използваме най-съвременните технологии и оборудване в областта на денталната медицина. Нашата ангажираност към иновациите ни позволява да предоставяме на пациентите си услуги от висок клас, което значително подобрява комфорта и резултатите от лечението.

С постоянното обновяване на нашето оборудване и технологии, ние гарантираме, че всяка визита при нас ще бъде едно приятно и ефективно преживяване. Доверете се на нашия опит и стремеж към иновации!

Основни характеристики на нашето оборудване включват:

Ултрамодерен Италиански Стол
Умен ендомотор и ендоактиватор
Модерна стерилизационна
Увеличителни лупи
Апарат AquaCare
🗓 Запазете Час
Дентален юнит „Miglionico“

Ултрамодерен дентален стол

Разполагаме с италиански дентален стол последно поколение, за да гарантираме спокойствие и удобство на нашите пациенти.

 

В денталното ни студио залагаме на най-добрата съвременна апаратура, с която да осигурим комфорта както на пациента така и на стоматолога.

🗓 Запазете Час

Aqua Care

Безконтактно лечение с апарат Aqua Care

В денталното ни студио предлагаме лечение с висок клас апаратура. Такъв е именно апаратът AquaCare. Това е въздушно-абразивен апарат, който позволява безконтактно лечение, без вибрации и генериране на топлина, което намалява необходимостта от анестезия. Тази революционна технология създава максимален комфорт на пациента, в сравнение с конвенционалните методи на лечение. Апаратът действа бързо, консервативно и минимално инвазивно, което намалява вероятността от счупване или разрушаване на твърдите зъбни тъкани.

 

AquaCare използва фина струя от течността AquaSol в комбинация с малък обем прах и е приложим в много от сферите на денталната медицина – лечение на кариеси, премахване на оцветявания, разкриване и почистване на фисури, почистване на цимент от корони, мостове, брекети, преди и след процедури за избелване на зъбите, почиставне на стари пломби, предпазване от микрофрактури и пукнатини и др.

🗓 Запазете Час

Галерия