Направете си бърза регистрация през секцията Запазване на час!

Финансова политика на Дентално Студио д-р Мери Маринова

Разгледайте добре условията, при които работим за максимално удобство и планиране на работния процес и Вашето време.


Допълнително здравно осигуряване: Ако Вашата компания или предприятието, за което работите осигурява заплащане на комплект здравни услуги към застрахователна компания – при нас можете да се възползвате от съответния пакет дейности, като издаваме фактури, амб. лист или друга необходима документация, след представяне на информация от Ваша страна. Не работим с карти на застрахователни компании.


При неявяване за записан час без предупреждение или отмяна на час по-малко от 24 часа преди часа на посещението за записан час без предупреждение си запазваме правото да откажем следващо лечение.

 

При съгласие от страна на лекуващия лекар следващ час за преглед може да бъде резервиран след заплащане на резервационна такса (депозит) в размер на 30лв. по банков път или чрез сайта ни  или в размер на сумата по планираното лечение. При плащане по банков път платежното нареждане се изпраща на dr.marymarinova@gmail.com или по Viber , след което може да бъде записан нов час. Резервационната такса не подлежи на връщане. Таксата от 50лв. се приспада от цената на дадената манипулация.

 

При записване на час онлайн се плаща депозит от 30лв. или пълната цена на конкретната дейност. След като манипулацията бъде приключена се доплаща и останалата дължима сума(това се отнася за лечения, които са продължителни). Капарото се счита за невъзвръщаема стойност!


При закъснение за записан час- часът Ви отпада, като следващ час може да бъде записан при горепосочените условия!